Hoe ze worden gevormd en hoe ze aambeien te behandelen

hoe ze worden gevormd en hoe ze aambeien te behandelen

De aambeien bij de anus of in de endeldarm, het onderste deel van het begin van de laesies. Dertig jaar, de helft van de mensen zullen de ervaring van de jeuk en pijnlijke probleem wanneer de bloedvaten verwijden, worden ontstoken.

wat veroorzaakt aambeien ?

wat veroorzaakt aambeien ?De normale aambeien kussens van de anale functie, de ontlasting nauwkeurige regelgeving een rol spelen. De onaangepaste levensstijl, het tijdperk van de voortgang en inspanning met activiteiten die door deze bloedvaten verwijden en ontstoken raken. http://www.cafemarleen.nl/

Als u begrijpt waarom u het ontwikkelen van aambeien-en vaatziekten, kunnen meer doen aan de behandeling of preventie van herhaling. De ontwikkeling van aambeien aambeien het anale gebied slagaders en aders rendez-vous punt (dit is de zogenaamde arteriovenózus shunt) te hoge drukbelasting door te ontwikkelen.

Dit is meestal de constipatie bijbehorende inspanningen, zwaar tillen of hoesten. Creatie in dezelfde tijd, de snelheid van het bindweefsel zwakte, die is van de fysieke verschijning factoren, of zelfs het leven als gevolg van de verworven factoren als gevolg van het zich ook kan ontwikkelen. Het is echter belangrijk om te weten dat een goede levensstijl, gewoonten kunnen we veel doen in de ontwikkeling van aambeien.

De veneuze druk stijgt, de anale zone bindweefsel verzwakt en met palen van de vorming van de volgende veroorzaken: Constipatie, de overbelasting te wijten aan Diarree, de te frequente stoelgang door Werk, sport: verhoogde buik-en rugspieren werken, vooral verticale stam van activiteiten, zoals paardrijden, zwaar tillen, buigen

Obesitas, de grotere intra-abdominale druk door de stam aderen zijn bloeddruk verhoogt ook het Uitpersen van hoest, vooral langdurige ziekte van de luchtwegen in de Zwangerschap (door de toegenomen uteriene druk op het bekken ader) en de bevalling, Bindweefsel zwakte (genetische, familie cumulatieve) Anale geslachtsgemeenschap Andere ziekten: chronische leverziekte, rectale kanker

Voeding en sedentaire levensstijl als oorzaak van De aambeien risicofactoren als bijzonder belangrijk te vermelden van de verkeerde voeding. Velen geloven dat de westerse voeding is verantwoordelijk voor de aambeien hoog kan zijn en een herhaling van voor. Het moderne dieet cultuur is het voedsel wordt verwerkt, het dieet is fiber arm.

Waargenomen, bijvoorbeeld de afrikaanse landen die de aambeien incidentie is aanzienlijk zeldzamer dan de meer ontwikkelde landen de bevolking. De zwelling levensmiddelen (bijv. uien, kool), suiker en dierlijke vetten consumptie, alsook in de vezel dieet verhoogt het risico, net zo veel als te weinig vloeistof verbruik.

Anderen hebben een sedentaire levensstijl is het wel de aambeien als de belangrijkste reden: de zitpositie in te werken, de toename van de buik-en rugspieren werken, vooral verticale stam activiteiten (bijv. paardrijden, zwaar tillen, buigen, enz.). De vraag zal ontstaan, die de fietsen kan ook verhoging van het risico, of reeds gevormde palen in geval van klachten als u bent toegestaan om een fiets te rijden.

Hoe te voorkomen de vorming van aambeien?

Hoe te voorkomen de vorming van aambeien?De aambeien ontwikkelen of herhaling voorkomen wordt aanbevolen bij voorkeur met een hoog vezelgehalte of fiber supplementen. Daarnaast is het de moeite waard aandacht aan de juiste hoeveelheid van de dagelijkse inname van vocht te voorkomen constipatie en constipatie gepaard met een zware inspanning.

Regelmatige lichaamsbeweging, onder andere, de aranyeresség herhaling megelőzősében kan helpen bij bijna elke niet te zwaar, plotseling worstelen met hasprés met geen oefening kan worden aanbevolen (bijvoorbeeld zwemmen, hardlopen, enz.) Het is aan te raden om te voorkomen dat de lange baan of sessie.

Er moet getracht worden om de stoelgang gewoonten, het dagelijks ritme te behouden, en niet de moeite ons, wanneer kan gemakkelijk we willen onszelf. De onderliggende oorzaak om te voorkomen dat een beetje beter door te kijken hoe we kunnen voorkomen of vertragen van de vorming van aambeien.

Aambeien, hoewel op zichzelf onschadelijke ziekte, meerdere of ernstige complicaties. Het is meestal het beste om onmiddellijk een arts te raadplegen om te voorkomen dat groter probleem. In ons artikel hebben we ons verzameld op de meest voorkomende palen complicaties. De aranyérre als onaangenaam, pijnlijk, maar niet ernstige ziekte. Dat is juist, omdat azaranyér – vooral de interne, eerste fase – vaak zelfs klachten veroorzaken geen van de kitüremkedő palen ook relatief eenvoudig te beheren.

Maar net als elke andere ziekte, aambeien ziekte kan complicaties. Gelukkig zijn die ook beheersbaar problemen, maar je moet voorzichtig zijn, wanneer ze worden geïdentificeerd en zo snel mogelijk professionele hulp gezocht moet worden. Hier zijn de meest voorkomende complicaties!

Stapels crisis De aambeien ziekte is misschien wel de meest voorkomende complicatie van de zogenaamde palen crisis. Het is eigenlijk palen ineens de uitsluiting van vervoermiddelen. Op dit moment is de aambeien te zwellen, ontstoken raken. Meestal babnyi en kleinbedrijf hard, pijnlijk, blauw-paarse knobbel voelbaar op dit uur van de endeldarm.

Als gevolg hiervan, lage koorts, bepaalde esetekbenlázjelzi de moeite, die zwakheid, elesettség gevoel van de escort. Stapels crisis is meestal een grote pijn. In dat geval dringend aan een specialist, voornamelijk een proctologist, of een chirurg te contacteren! De specialist suggestie kan worden medicatie, maar veel van verwijdering kan onmiddellijk een oplossing.

Stapels crisis, aanzienlijk veneuze bloeding kan ook leiden tot bepaalde gevallen, maar buiten dat, het fenomeen is beangstigend, groter kan geen kwaad, al snel beal dier. Ernstige bloedarmoede kan leiden tot het bloeden is Ook zeer vaak voorkomende complicatie van aambeien het geval van bloeden. De eerste ervaring met een enge fenomeen, aangezien de rectale bloeding ernstige ziekten, zoals anale kanker tekenen. Daarom, als u hebt ervaren iets, het wordt tevens aanbevolen om onmiddellijk een arts raadplegen om te schakelen, die een grondig onderzoek (bijvoorbeeld colonoscopie) vindt het bloeden exacte oorzaak.

Als de aambeien bloeden worden, we kunnen ontspannen, maar het is niet gevaarlijk in zichzelf. In dit geval is er alleen een kleine hoeveelheid bloed verlaat, het bloeden snel stopt, aambeien behandeling en vermindert de kans op verdere bloeden.
Kan ontstaan, maar wanneer je aambeien bloeden regelmatig, frequent wordt. Het gevaar is dat, hoewel op dezelfde tijd, in dit geval, slechts een kleine hoeveelheid bloed verlaat de frequentie gevolg van een chronische bloedarmoede kan ontwikkelen.Stolsels externe aambeien in

De buitenste of uitgesloten in stapels in de bosjes vaak vormden een stolsel zelfs in de vertraagde circulatie van stagnerende bloed. De aanwezigheid van een permanent druksterkte aard van de pijn signaal, en gemakkelijk te voelbaar.

De pijn achter de bloedprop, de aangetaste palen veel van kunnen worden ontstoken, en het oppervlak van kifekélyesedhet, een bloeding kan optreden. Gelukkig, deze tekenen van meer ernstige problemen, verwijzing, in het algemeen snel te handelen om iedereen, en in de tijd van de medische behandeling van de externe aambeien kunnen worden gevonden in een bloedstolsel.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *