Hoe componeer je een succesvol muziek ?

Een leerling en is ook zanger van de Vraa, won de derde plaats in Azerbeidzjan aan kinderen muziek feest Youthvision, die staat voor een originele versie van “Uitgevoerd”. Dit succes heeft eigenlijk zong het nummer Wat Over de Verenigde zangeres Pink.

Na de overstap naar een andere etappe, die net genoeg is om trots op te zijn in zo ‘ n wedstrijd van 27 grote jonge gitaristen uit de hele wereld, was het niet duidelijk tot het einde toe. Voor Reu was zijn succesvol een verrassing, maar dat was het natuurlijk niet, dus voor de jury en andere leraren die naar hem luisterden, want hij kreeg oprechte felicitaties van iedereen.

succesvol

Concurrenten was bij een zeer hoge mate, hadden we een uitzonderlijke omstandigheden, van de dansers, via stylisten evenals een make-up muzikanten, festivalscom medewerkers dat we tratarlo als echte sterren. Ik, als vertegenwoordiger van Servië, gescheiden van de 3de gebied met wit-rusland, Oeganda en Moldavië, en won een beloning in de hoeveelheid.

Ze onderzoekt aan de succesvol

Een van de belangrijkste doelstellingen van het evenement is communicatie van jonge mensen en vertegenwoordigen verschillende culturen, zodat Sanya, in aanvulling op de officiële competitie, was het vermogen van hun medewerkers alsmede de eigenaren, om de muziek erfgoed van Servië. Deze casual optredens tijdens de 6 fasen van de dag, Sasha zong de nummers “Maria, supermarkt, wit kumria”, “Lela Branca” als “door je in mijn ubava”.

De naleving van het album was van de jonge musici van het Conservatorium van muziek en ook het reizen we hebben meteen. Het klonk geweldig, vanwege het feit dat ze speelden op hun typische instrumenten, en het eindigt, de muziek is vrij dicht

De concurrenten van muziek hogescholen in het land duurde van 25. Mrt tot 9. APR 2017. jaar. In deze wedstrijd, de Mongolen 59 instelling van over Servië. De plaatsing van de instellingen bij de nationale wedstrijd is uitgevoerd op basis van de hoge kwaliteit en de kwantiteit van de eer, die rivalen die ze hebben gewonnen.

Ze hebben daadwerkelijk uitgevoerd vele shows over de hele wereld, won de harten van het publiek van de moderne servische geluid en ook Trcuk zachte maar krachtige stem in de arena ‘ s en ook een vieruurtje in heel Europa zo goed als de veel-Oosten.

Een aantal van de voorstellingen die ze zich herinnerde, natuurlijk, het uitvoeren van, waar gedurende de succesvol, ze deden met betrekking tot 30.000 mensen.

Onze gewaardeerde muzikant onthult het geheim

Het is essentieel voor elke muzikant om eerlijk te zijn met je eigen evenals vertrouwen op wat hij doet. Niet pontiem gemeenschappelijke normen en conventies. Als de namen was bij de geboorte, ik ben helemaal vrij om te ontwikkelen en zijn er geen beperkingen. Ik ben niet eens trendy elk type van is beperkt … dus, niet het aantal en de keuze van istrument om te spelen.

In Balkanopolis spelen mensen die daarnaast spelen verschillende istrument. Wij produceren op een manier die maakt ons blij en Asami team is zeer goed personen die zorg onze show. Deze vrijheid van de ontwikkeling van de fase trok in de doelmarkt onze optredens”, succesvol zegt Trka.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *