de meest populaire artiesten van de alternatieve rock

de meest populaire artiesten van de alternatieve rock

Alternatieve rock (ook wel alternatieve muziek, alt-rock of gewoon alternatieve) rock muziek is een genre, dat in de jaren 1980 werd opgericht en op grote schaal verspreid in de jaren 1990.

De alternatieve rock nummer van subgenre dat in de jaren 1980, de indie rock

De alternatieve rock nummer van subgenre dat in de jaren 1980, de indie rockDe alternatieve rock subgenre van grunge,  Grunge, gothic rock en indie-pop. Dit zijn alle punk rock stijl en houding op te bouwen, die in de jaren 1970 had gelegd, het genre stichtingen. Een keer in de alternatieve rock termijn samenvatting definitie werd gebruikt voor de underground muzikanten van de rock muziek van de jaren 1980, en elk genre voor wat punk rock was gemaakt (met inbegrip van de punk, New wave en post-punk).

en de Genezing commerciële succes en de mainstream, veel van de muziek die je liever kultzenét gespeeld door onafhankelijke platenmaatschappijen zijn opgekocht en meest college

radio aan het spelen was en in vraag werd gepubliceerd. De doorbraak van Nirvana voor en het midden van de jaren 1990 met populaire grunge en Grunge beweging dankzij de alternatieve rock ging de muzikale mainstream en alternatieve bands populair en succesvol.

Het genre is vandaag de alternatieve rock zoals we weten, zijn er veel andere naam bekend was voordat de term spread in de jaren 1990. In de Verenigde Staten, het College rock” werd gebruikt in de jaren 1980, college radio werd het afspelen van muziek, met onder studenten populair was. In het Verenigd Koninkrijk,

in plaats daarvan, de “indie” – woord werd gebruikt; in 1985, het zin heeft een bepaalde stijl of een bepaalde subgenre van een groep van de verwijzing, in plaats van een indicatie van het feit dat een rapporteur is een onafhankelijke platenmaatschappij gepubliceerd. De “indie rock genre van de jaren 1990 tot synoniem van alternatieve rock, sinds de band van de meerderheid van de muziek die op onafhankelijke labels.

Kenmerken De “alternatieve rock” term is een algemene term aanwijzing, die de punk rock in het kielzog van het midden van de jaren 1980, werd hij geboren underground-muziek. In de geschiedenis van de alternatieve rock, voornamelijk uit de mainstream cultuur elüzletiesedése bepaald. De jaren 1980 alternatieve band zijn over het algemeen in de kleine clubs speelden ze, onafhankelijke platenmaatschappijen hebben gemeld en van hun dossiers en in vraag, gepresenteerd muziek.

Hoewel er geen all-in, alle alternatieve rock muziek algemene commissie van karakteristieke muzikale stijl, ondanks dit, de New York Times in 1989 beweerde dat het genre is “eerst en vooral gitaar muziek, die vooral geschikt vijfde hangköz (stroomkabel) en rinkelende riff, zoemen en piepen van de Larsen-effect”.

Hoewel een paar alternatieve rock artiesten, waaronder R. E. M.

Hoewel een paar alternatieve rock artiesten, waaronder R. E. M.Het genre van de gezonde wereld van de grunge ruwe gitaar muziek uit de gothic rock melancholische stemming van de Grunge nieuw leven ingeblazen door de geschiedenis, door de tweet pop chaotische stijl van verspreiding. De alternatieve rock songs tekst van andere rock-genre voor de een of andere reden vaker over maatschappelijke problemen, zoals drugs, depressie en milieu. Dit is de houding in de jaren 1980 en de vroege jaren 1990, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten hebben ontwikkeld, sociale en economische spanningen.

Alternative rock stijl oorsprong: Punk, post-punk – hardcore punk – en New wave-Culturele oorsprong in De vroege jaren 1980, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten-Instrumenten elektrische gitaar, basgitaar, drums Populariteit is Minder populair onder de grunge en Grunge jaren’90 succes. Sindsdien is wijdverbreid. Subgenre van de Grunge – College rock – Dream pop – Geek rock – Gothic rock – Grunge – Indie-pop – Indie rock – Math rock en Noise pop – Noise rock – Paisley Underground – Post-rock – Shoegazing subgenre van de regio ‘ s volgens Massachusetts – Seattle – Illinois – Manchester


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *