De alternatieve rock ongekroonde koning van

De alternatieve rock ongekroonde koning van

Vandaag de dag zijn veel bekend door de alternatieve rock band bijna de snelheid van het licht barstte in de muziek scene, en al snel won de critici erkenning. Het Billboard magazine ‘ s 2013 big break noemen, het einde van het jaar lijst van de beste rock productions zijn voor ze gekozen. Het is nu meer dan 24 miljoen singles en 6 miljoen verkochte exemplaren van twee albums uit. Praktisch winnen het allemaal de laatste losse jaar: Grammy awards, Billboard, de Amerikaanse en de World Music awards. De reus, na het wachten in februari uitgebracht Rook + Spiegels album Imagine Dragons europese concert tour vanaf het einde van het jaar. Land in de tour in het amerikaanse fenomeen van 2016. op 20 januari ze een stap op het podium van boedapest arena.

Vanaf het begin van de világhírig

Vanaf het begin van de világhírigDe zanger Dan Reynolds en drummer Andrew Drankje in 2008 voor het eerst ontmoet toen ze beiden studenten aan de Brigham Young University. Gemeenschappelijke passie voor muziek leidde hen naar extra leden van werving en vestiging brengen hun droom band. In die tijd ontmoette ze Daniel Wayne “Vleugel” Preken met, en Ben McKee, die aan deze dag zijn belangrijke pijlers van de opleiding van de band. Het is interessant dat de naam van de band tot op heden een mysterie. Alle leden waren bereid om te onthullen dat Imagine Dragons is eigenlijk een anagram waarin verschillende woorden zijn gemaakt.

De vier-de lid-team eerste in Utah begonnen met het maken van muziek, en al snel verhuisde hij naar Las Vegas, waar het ‘ s vrijgegeven van de eerste mini-album. De jongens waren niet verspillen veel tijd. De Imagine Dragons eerste EP van 2010, dit werd gevolgd door de “Hel en Stilte” ep in hetzelfde jaar, en het duurde niet lang, en uitgebracht derde mini-album “It’ s Time”. In 2011, Daniel Platz, nam Andrew ‘s Drink’ s plaats op de drums, en binnenkort de grote doorbraken plaatsgevonden: het team kon bewegen tot de beroemde Beet van Las Vegas Festival-op de Trein band voor in de plaats. Reynolds aan deze dag dankbaar voor de kans: “Onze band niet zou bestaan in Las Vegas. Het is een geweldige plek voor een beginnende muzikant voor die, die wil doorbreken van de anonimiteit.”

In 2012, direct het eerste studio-album Night Visions na de release van de band 2. in de amerikaanse en engelse hitlijsten. De schijf de pop, rock, elektronische muziek en hip-hop perfecte combinatie was geboren, het is geen toeval dat unieke geluid van een heleboel mensen raakten verslaafd. Het echte succes van de jongens zijn nog steeds “Radioactieve” en “Demonen” lied van dank was dat echt wereld beroemd om hen, en de sterren in de lijn om hen op te voeden. Nielsen SoundScan zegt dat de “Radioactieve” om de digitale geschiedenis, de best verkopende rock hits, talloze erkenning in het jaar 2014, Best Rock performance ‘ voor het lopen

van de Grammy-award verdienen van de band

van de Grammy-award verdienen van de bandDe band is zo geweldig concert-reviews verzameld over het afgelopen jaar, zoals “Imagine Dragons geboren te van Seattle naar Sydney te spelen overal in de wereld”, of “briljante partij, absoluut de moeite waard om niet alleen de prijs, maar de extra vrije dag, zodat we ze kunnen zien” en “categorie beste” en de waardering van vijf sterren in Q magazine. Het laatste jaar is het Eiland optreden na huis enthousiaste recensies: “Het Imagine Dragons kwam, speelde en nam het weg” en “het concert van hun recept moeten voorschrijven voor alle”.

In 2015 bracht de band het tweede album van Rook + Spiegels, die de AMERIKAANSE Billboard 200 lijst in de eerste plaats. De band het rijden vertelde me dat de perfectie zocht, een album van ze wilde maken, waarmee iedereen tevreden is. Daarom is hij niet de rush van het uiterlijk, ze wilde zeker zijn van het succes over. Het nieuwe album van ik Wed dat Mijn Leven veranderen begon te trotseren de radio en de hitlijsten.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *